Huwelijk op IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Uw huwelijk op Ibiza? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Het schitterende eiland van Ibiza met zijn witte stranden en wuivende palmbomen is de perfecte plek om uw bruiloft te organiseren.

De weddingplanners van Wedding International zorgt ervoor dat u uw droomhuwelijk op Ibiza kunt houden met uw familie en vrienden. Ibiza is hét grote feesteiland in Europa en voor veel mensen de perfecte plek om uw huwelijk op Ibiza te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zult u rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wanneer je van plan bent om op Ibiza te gaan trouwen, is het verstandig om rekening te houden met een aantal zaken van te voren te regelen. Je zult bijvoorbeeld een aantal documenten hebben voor de voltrekking van het huwelijk.

Deze documenten zijn te verkrijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje te nemen en ze vertellen je dan precies welke stappen u moet ondernemen om het huwelijk geldig te laten verklaren op Ibiza. Je kunt dit uiteraard ook in Nederland regelen, in ondertrouw gaan en de ceremoniële bruiloft op Ibiza houden.

Huwelijk op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer u uw huwelijk op Ibiza wilt houden, dan is het verstandig dat u contact op neemt met onze weddingplanners. Dus waar wacht u nog op? Laat uw gegevens achter en wij organiseren uw droomhuwelijk op Ibiza!Op Ibiza trouwen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Zou u graag willen weten wat de weddingplanners van Wedding International voor u kunnen betekenen? Dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Laat daarom uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor trouwen op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht