Huwelijk in het buitenland


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hebben u en uw partner besloten dat het tijd wordt om te trouwen? Dit is natuurlijk een prachtig moment dat u nooit meer zal vergeten! De trouwdag zelf is een dag waar veel mensen al vanaf hun jeugd van dromen.

Het is dan ook een dag die er perfect uit moet zien. Trouwt u het liefste met mooi weer en nabij een prachtig strand? Dan is een huwelijk in het buitenland een fantastisch idee!

Een van de populairste vakantielanden onder Nederlanders is Spanje. Dit heeft natuurlijk veel verschillende redenen. Om te beginnen is Spanje gemakkelijk te bereiken. Het is relatief goedkoop om naar Spanje toe te reizen. Daarnaast is het ook een prachtig land waar het bijna altijd mooi weer is.

Ook heeft Spanje een aantal wereldberoemde feestlocaties. Wat denkt u bijvoorbeeld van het eiland Ibiza? Dat Spanje een fantastisch land is voor een huwelijk in het buitenland, valt niet te betwisten.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Een huwelijk in het buitenland is een prachtig idee, maar toch besluiten om in Nederland te trouwen. Dit heeft een aantal redenen. Om te beginnen denken veel mensen dat een huwelijk in het buitenland ontzettend prijzig is.

Ten onrechte, want een huwelijk in Spanje hoeft zeker niet veel duurder te zijn dan hier in Nederland trouwen. Een andere reden is dat veel stellen hun bruiloft liever niet laten verzorgen door een weddingplanner die ze niet goed verstaan.

Betekent dit dat u echt niet in Spanje kunt trouwen als u de taal goed beheerst? Natuurlijk niet, want wij van Wedding International verzorgen de bruiloft maar al te graag voor u. Wij beheersen de Nederlandse taal vloeiend, Wedding International is immers een Nederlands bedrijf.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Als u voor Wedding International kiest, wordt uw trouwdag door de juiste mensen verzorgd. Wij zijn namelijk een team van zeer ervaren weddingplanners. Wij weten precies wat er bij een huwelijk in het buitenland komt kijken.

Toch is elk huwelijk weer anders en weet ons team ook hier perfect op in te spelen. Wij gaan goed naar wat de wensen van u en uw partner zijn, om vervolgens een droombruiloft te regelen.

Wij zorgen ervoor dat u niet met een lokale trouwfotograaf of ceremoniemeester in zee hoeft te gaan. De bruiloft wordt tot in de puntjes verzorgd door specialisten.

Zo krijgt u bijvoorbeeld een trouwfotograaf die elk moment perfect weet vast te leggen. Zo heeft u later ook nog veel mooie herinneringen aan deze dag.

Wedding International heeft trouwlocaties op Ibiza en Mallorca. Dit zijn de mooiste feestlocaties van Spanje. Bent u benieuwd naar wat onze trouwlocaties te bieden hebben? Op onze website krijgt u een goed beeld van iedere locatie. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht