Hotel Ibiza trouwenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u trouwen bij een hotel op het eiland Ibiza? Dan kunt u stoppen met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Wedding International plant je bruiloft op Ibiza voor een zeer scherp budget.

Ibiza is hiervoor de perfecte locatie want een bruiloft op de prachtige witte stranden met wuivende palmbomen is echt een plaatje. Zo zorgen onze wedding assistants ervoor dat jij en je partner de dag van jullie leven hebben.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Natuurlijk zijn er wel een paar factoren waar je van te voren rekening mee moet houden, als je van plan bent om op Ibiza te gaan trouwen. Als je ook het huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig te krijgen, dien je wel voor de Nederlandse wet bij het gemeentehuis je handtekening te zetten samen met de getuigen.

Dit kan vaak kosteloos op maandag of dinsdagmorgen, maar dit is per gemeente verschillend. Hierdoor kun je op Ibiza een ceremoniƫle bruiloft vieren die voltrokken kan worden door een trouwambtenaar of door een goede vriend of familielid.Trouwen op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op.

Indien je goedkoop wil trouwen op Ibiza, laten de Wedding Assistants van Wedding International graag jullie droom uitkomen. Bel of mail gerust en laat vandaag nog je gegevens achter en wij laten je droom uitkomen door het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht