Hoeveel mensen trouwen in het buitenland?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland is voor veel mensen een droom. Mocht jij van deze droom werkelijkheid willen maken? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij kunnen jou hier namelijk erg goed bij helpen.

Zo is het belangrijk dat de volgende vraag goed beantwoord wordt: hoe werkt trouwen in het buitenland? Voordat jij hiervoor kiest zal je dit namelijk goed moeten weten.

Wij zullen jou hier bij helpen. In onderstaande alinea’s vind je namelijk voldoende informatie die de vraag: hoe werkt trouwen in het buitenland? Goed kunnen beantwoorden.

Ben jij van plan om te trouwen in het buitenland? Dan zal je wel eerst goed moeten weten of dit mag. Voor andere landen ben jij namelijk een vreemdeling, je zult je dus goed moeten verdiepen in de rechten van het land.

Trouwen op een Nederlandse ambassade behoort namelijk niet tot de mogelijkheden.
Wil jij weten welke documenten je nodig hebt voor het huwelijk of bijvoorbeeld een geregistreerd partnerschap? Vraag dit dan na bij de buitenlandse instantie waar je wilt gaan trouwen. Zij kunnen je hier al snel meer over vertellen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Er is geen simpele oplossing voor het trouwen in het buitenland?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Ben jij in Nederland woonachtig en wil jij in het buitenland trouwen? Dan zal het dit geregistreerd moeten worden in de Basisregistratie Personen (BRP). Ben jij als Nederlander woonachtig in het buitenland? Dan kan dit niet. Het is dan wel zo verstandig om de buitenlandse huwelijksakte in Nederland te laten registreren. Dit kan je doen bij de afdeling Landelijke Taken van de gemeente Den Haag.Verklaringen

Als je gaat trouwen in het buitenland, heb je in veel gevallen een aantal verklaringen nodig. Wij kunnen je helpen bij het verzorgen van deze verklaringen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

In verschillende landen hebben de autoriteiten een verklaring nodig met daarin de huwelijksvoornemen. De verklaring wordt afgegeven door de Nederlandse ambassade of het consulaat in het land waar jullie gaan trouwen.

Bovendien is het in sommige landen ook noodzakelijk dat er bewezen wordt dat jullie beiden nog niet getrouwd zijn. In dit geval heb je ook een ongehuwdverklaring nodig. In andere landen is er weer een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig, een verklaring waarin staat dat jullie ook volgens de Nederlandse wet mogen trouwen.

Dit zijn slechts een aantal verklaringen die je mogelijk moet hebben als je gaat trouwen in het buitenland. Het kan lastig zijn om te bepalen welke verklaringen je in jouw geval nodig hebt.

Het regelen van alle papieren is één van de meest tijdrovende onderdelen van organiseren van een bruiloft. Bovendien kost ook het vinden van een geschikte locatie en artiesten erg veel tijd.

Als je geen breed netwerk hebt in het land waar je wilt trouwen, kan het al helemaal erg lastig zijn om dergelijke zaken goed te regelen. Het is daarom een goed idee om contact met ons op te nemen.

Wij van Wedding International zorgen ervoor dat jullie een prachtige bruiloft in het buitenland krijgen. Lijkt het jullie geweldig om te trouwen op Ibiza of Mallorca? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Aan de hand van jullie wensen, plannen en realiseren wij een droombruiloft.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht