Hoe trouwen in het buitenland?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hoe trouwen in het buitenland? Dit is een vraag die veel bruidsparen zich veel afvragen. Jullie weten waarschijnlijk al dat trouwen in het buitenland meer dan alleen je trouwjurk inpakken is en het ja-woord geven.

Indien je wilt trouwen voor de wet in het buitenland, dan moet je weten dat er vaak andere regels gelden dan in Nederland. Daarnaast moet het huwelijk ook nog eens in Nederland erkend worden. Je moet bijvoorbeeld aan de volgende dingen denken:

De documenten die jullie nodig hebben voor het sluiten van een huwelijk. Hierbij moet je denken aan uittreksel uit het geboorteregister, verklaring dat je ongehuwd/gescheiden bent etc.
Of jullie in ondertrouw moeten gaan of een trouwvergunning nodig hebben
Of jullie een trouwboekje krijgen na de plechtigheid

Daarnaast zal je ook moeten vragen naar de legalisatie van het huwelijk. Als je het huwelijk in Nederland geregistreerd wilt hebben, zal je het door de buitenlandse autoriteiten gelegaliseerd moeten hebben.
Hou er rekening mee dat helaas dit niet in alle (Europese) landen mogelijk is.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Simpele oplossing voor trouwen in het buitenland?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De meest makkelijke oplossing is om een ceremoniƫle bruiloft te houden in het buitenland zoals op Ibiza of Mallorca. Hierdoor hoef je niet van te voren toestemming te vragen bij een ambassade, moeilijke documenten ondertekenen en een geheel proces te volgen.

En dat is precies wat Wedding International jullie kan aanbieden. Wij organiseren bruiloften op Ibiza en Mallorca voor Nederlandse bruidsparen. Alles wordt vanuit Nederland gepland en op de dag zelf zal er altijd een Wedding Assistant aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.Meer weten over ons?

Willen jullie meer informatie over onze diensten of hebben jullie ergens vragen over? Neem dan vandaag nog contact met ons op en in een persoonlijk gesprek vertellen wij jullie graag wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht