Hoe duur is trouwen op Ibiza?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hoe duur is trouwen op Ibiza? Wil je graag weten wat nu eigenlijk de echte kosten van een bruiloft op Ibiza zijn? Dan kun je stoppen met zoeken, want je bent op de juiste website terechtgekomen. De Wedding Assistants van Wedding International kunnen jullie bruiloft op Ibiza zorgeloos plannen.

Maar hoeveel kost het nu om op Ibiza te trouwen? Het is een stuk goedkoper dan je in de eerste instantie zou denken. Het eiland Ibiza is uiteraard de perfecte locatie voor een bruiloft en is in tegen stelling tot wat mensen denken zeker betaalbaar. Onze Wedding Assistants zorgen er dan ook voor dat jij en je partner de dag van jullie leven hebben.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Met welke factoren zul je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Het is verstandig om met een aantal factoren rekening te houden voordat je op Ibiza gaat trouwen, zoals het rechtsgeldig maken van je huwelijk in Nederland. Hiervoor moet je voor de Nederlandse wet bij het gemeentehuis je handtekening zetten samen met je partner en de getuigen.

In de meeste gevallen kan dit kosteloos op maandag of dinsdagochtend, maar dit kan per gemeente verschillen. Door in Nederland in de ondertrouw te gaan, kun je op Ibiza een ceremoniële bruiloft vieren die dan voltrokken kan worden door een goede vriend of familielid. Je kan er voor kiezen om eigen trouwambtenaar mee te nemen of gebruikmaken van Nederlands sprekende trouwambtenaar via Wedding International.Neem vandaag nog contact met ons op.

Wanneer je op Ibiza wilt gaan trouwen, dan moet je zeker vandaag nog contact met ons opnemen. Bel of mail gerust en laat je gegevens achter. Wij laten je droom uitkomen door het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht