Ibiza trouwenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Op Ibiza trouwen? Zijn jullie op zoek naar een droombruiloft op het schitterende eiland van Ibiza met wuivende palmbomen, azuurblauwe zee en witte stranden? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat u uw droombruiloft op Ibiza perfect wordt georganiseerd met familie en vrienden.

U weet waarschijnlijk als geen ander dat Ibiza bekend staat als het grote feest en het hippie-eiland van Europa. Zo kun je op Ibiza heerlijk ontspannen en is de sfeer zeer relaxed. Wat dacht u van trouwen op het strand onder genot van een hapje en drankje met uw vrienden en familie?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De meeste bruidsparen kiezen ervoor om van te voren in Nederland trouwen voor de burgerlijke stand en vervolgens kun je op Ibiza onder vrienden en familie een ceremonieel huwelijk doen.Op Ibiza trouwen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Zou u graag willen weten wat de weddingplanners van Wedding International voor u kunnen betekenen? Dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Laat daarom uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor trouwen op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht