Goedkoop trouwen op Ibiza dankzij Wedding International is een manier om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Trouwen op Ibiza is helemaal in en vele mensen reizen naar de romantische trouwlocaties op Ibiza om elkaar het jawoord te geven.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar droomhuwelijk kan verwezenlijken en daarom zorgen wij voor persoonlijke begeleiding bij jouw dromen. Wil jij goedkoop trouwen op de stranden van Ibiza?

Dan plannen wij altijd een persoonlijk gesprek met jullie in om al jullie dromen en wensen in kaart te brengen. Vervolgens kunnen we kijken naar het budget en hoe we dit het beste kunnen verdelen.

Heb je bijvoorbeeld liever een heerlijk diner, of een uitgebreide dansavond, of allebei? Ook praten we over de kleuren die jullie willen gebruiken en horen we graag over jullie verhaal.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Onze trouwambtenaar zal jullie een luchtige en vrolijke toespraak geven tijdens de ceremonie. Het kunnen kleine dingen zijn die een bruiloft onvergetelijk maken en die dingen hoeven zeker niet perse duur te zijn.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet ik rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze arrangementen en het openingsgesprek

Om je een beeld te geven van de kosten van een bruiloft op Ibiza, hebben we bruidsarrangementen gemaakt waarbij we een aantal zaken hebben samengevoegd. Dit arrangement is natuurlijk een gemiddelde dat je gemakkelijk aan kunt passen en veranderen. Het is dan ook enkel een indicatie van een eventuele prijs.

Zo kun je bij ons al met twintig gasten naar Ibiza, inclusief ceremonie, receptie, diner, feestavond met DJ en onbeperkte drankjes en de gekozen trouwlocaties Ibiza voor €7.990!

Dat is voor het hele pakket. Uiteraard kun je dit pakket altijd verder aankleden of uitkleden, dat kunnen we gemakkelijk bespreken bij ons openingsgesprek. We zullen dan ook de verschillende trouwlocaties en cateraars bespreken bij ons openingsgesprek, zodat we een goed beeld hebben van wat jij wilt en wat wij voor je kunnen betekenen. Goedkoop trouwen op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op.

Omdat je als bruidspaar van alle zorgen ontzien wilt blijven tijdens je bruiloft, is het belangrijk dat je een goede ceremoniemeester hebt en een persoonlijke wedding assistant die jou in de voorbereidingen en tijdens de bruiloft begeleiden.

Ons team bestaat uit professionals die jou zullen helpen bij de bruiloft, van begin tot eind. Je personal wedding assistant zal de persoon zijn met wie je het meeste contact hebt over de verscheidene mogelijkheden en de eventuele veranderingen die je aan wilt brengen in het plan. Hij of zij zal ook op de bruiloft zelf aanwezig zijn en er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Door onze jarenlange ervaringen en goede contacten op het eiland, kunnen we jouw droombruiloft niet alleen zonder problemen voor je regelen, maar er ook voor zorgen dat het tegen de beste prijzen kan worden aangeboden.

Prijzen die je in Nederland ook kwijt zult zijn voor een trouwlocatie bijvoorbeeld. Dat maakt ons een goede partner in het organiseren van jouw droombruiloft.

Hierbij zullen wij je dan ook van begin tot eind persoonlijk begeleiden, zodat we alle stappen samen kunnen doorlopen er zo voor kunnen zorgen dat alle elementen zijn zoals jullie ze samen voor je zagen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht