Goedkoop trouwen Ibiza


Goedkoop trouwen IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Goedkoop trouwen Ibiza, is dat wel mogelijk? Ja, dat is zeker mogelijk! Bij Wedding International is het zeker mogelijk om met een klein budget op Ibiza te trouwen.

Ibiza is de perfecte plek om te trouwen en de Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij goedkoop kunt trouwen op Ibiza. Veel mensen weten al dat Ibiza zeer in trek is als trouwlocatie. Daarom denken veel mensen ook dat je diepe zakken moet hebben om op Ibiza te kunnen trouwen. Niks is minder waar.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk niets, wij regelen alles voor jullie. Indien je op Ibiza wilt trouwen zou je rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen er bij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelde van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Goedkoop trouwen Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer je je huwelijk op Ibiza wilt houden, dan is het verstandig dat u contact op neemt met onze Wedding Assistents. Dus waar wacht u nog op? Laat je gegevens achter en Wedding International organiseert je droomhuwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht