Eenvoudig trouwen in het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Eenvoudig trouwen in het buitenland, is dat eigenlijk wel mogelijk? Ja, het is zeker mogelijk. Wist je dat je via Wedding International op plekken zoals Mallorca of Ibiza kunt trouwen? voor veel mensen zijn de eilanden Ibiza en Mallorca een droom om te trouwen, maar toch is het mogelijk om relatief goedkoop te trouwen op deze eilanden.

Omdat plekken zoals Mallorca en Ibiza zeer gewild zijn om te trouwen, bestaat er een onterechte gedachte dat je diepe zakken moet hebben om te kunnen trouwen in het buitenland. In een persoonlijk gesprek met ons vertellen wij je graag welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk met niets, want de Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor jullie. Indien je op Mallorca of op Ibiza wilt trouwen zou je wel rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont voordat je op Mallorca of Ibiza de ceremonie houdt.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Mallorca of Ibiza het ceremoniƫle gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Mallorca of Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Trouwen op Mallorca low budget? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer je je huwelijk op Mallorca of Ibiza wilt houden, dan is het verstandig dat je contact op neemt met onze Wedding Assistants. Dus waar wacht je nog op? Laat je gegevens achter en Wedding International organiseert je droomhuwelijk op Mallorca!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht