Domestic Ibiza Style


Het binnenland van Ibiza bij uitstek


BEKIJK FOTO’S VAN DEZE LOCATIE

In het binnenland van Ibiza bevind zich deze unieke en prachtige locatie, waar alles kan plaats vinden. Van overnachting tot ceremonie en van diner deze speciaal verzorgd wordt door het beste cateringbedrijf van het eiland tot het feest wat buiten plaats vindt.

Deze locatie is modern en niet lang geleden opgeknapt en toch hebben ze de echte typische bouwstijl elementen waar Ibiza van ouds her om bekend staat behouden.

Veel van de ingrediƫnten worden vers van het land gehaald op deze locatie en is in deze tijd uniek te noemen. Voor bruidsparen die echt iets bijzonders willen is dit zeker een aanrader.

Schermafbeelding 2015-05-22 om 08.35.15

Waarom Wedding International?


Schermafbeelding 2015-05-22 om 08.33.42

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto, videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.
Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Verder werken wij alleen met de best gewaardeerde bedrijven op Ibiza deze vele kwaliteiten in huis hebben om de bruiloft perfect te laten verlopen. Gezien wij met vaste locaties werken weten wij exact per locatie wat er mogelijk is zonder verassingen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Wedding Assistant denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit. Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht