Dingen die je niet moet doen op een bruiloft!
14 jun 2019

Dingen die je niet moet doen op een bruiloft!

Stel, je bent uitgenodigd voor de bruiloft van jouw vriend of vriendin, zoals hij/zij wil ook jij dat de dag perfect gaat verlopen! Je doet alles aan om dat te laten slagen, maar wat moet je beter niet doen om het niet te verpesten?! Wij helpen je hierbij 😉

 

1 Draag geen wit

De kans is groot dat de bruid wit zal dragen op haar bruiloft. Omdat niemand de spotlights van haar mag overnemen mag geen andere dame op de bruiloft in het wit verschijnen.

 

2 Don’t be late

De bruid en bruidegom zijn al de hele dag (en vaak al veel langer dan alleen de dag zijn) aan het stressen. Als gast op een bruiloft moet je er dus voor zorgen dat je op tijd komt. Zorg dat je 20 tot 30 minuten voor de ceremonie start aanwezig bent.

 

3 Vergeet niet het bruidspaar feliciteren

Na de ceremonie wil iedereen het bruidspaar natuurlijk zo snel mogelijk feliciteren. De felicitatielijn is vaak erg lang, maar het is wel zo netjes om toch in de rij te blijven staan.

 

4 Wees voorzichtig met social media

Het is leuk om je vrienden op social media te laten weten hoe prachtig de bruid eruit ziet, of hoe gezellig het trouwfeest is, maar kijk uit met berichtjes en vooral met foto’s!Het bruidspaar wil vaak eerst zelf een foto plaatsen, voordat de gasten dit doen.

 

5 Ga niet in het hoekje staan

Iedereen wilt een gezellig trouwfeest en er wordt daarom vaak een feest met muziek geregeld. Het bruidspaar stelt het dan ook op prijs dat er gedanst wordt.  Hun grootste angst is dat gasten het niet naar hun zin hebben. Ook al is het misschien niet helemaal jouw muziek, ga los en dans!

 

6 Neem niet zo maar decoratie mee

Bij veel bruiloften geeft het echtpaar aan het eind de decoratiebloemen weg. Het is tenslotte zonde om ze weg te gooien. Dit is geen vaste regel, dus ga er niet altijd van uit. Soms zijn de vazen, kandelaren of bloemen gehuurd, waardoor het bruidspaar in de problemen kan komen.

 

Dit zijn de belangrijkste dingen waarmee je de mist in kan gaan op een bruiloft, maar wat je vooral wel moet doen op de bruiloft van je beste vriend/vriendin?! Genieten!! Trouwen doet hij/zij tenslotte maar een keer in het leven!!

Reacties

reacties


Kevin Bleumink