Destination Wedding Mallorca – Carola Paas Fotografie
10 sep 2015

Destination Wedding Mallorca – Carola Paas Fotografie

Onderstaande een leuke blog van onze partner Carola Paas van Carola Paas Fotografie een echte professional op het gebied van bruidsfotografie. Eerst foto’s en dan lezen klik dan hier voor het prachtige resultaat van 2 geweldige bruiloften.

Carola Paas: Twee weken geleden mocht ik een aantal dagen naar Mallorca op twee bruiloften te fotograferen. In eerste instantie zou het één bruiloft zijn, maar toevallig kwam er bij Wedding International, de organisatie die dit organiseert nog een aanvraag voor datzelfde weekend binnen. Kevin (van Wedding International) vroeg of ik die dan ook wel wilde fotograferen, hartstikke leuk natuurlijk! En ik was toch al op locatie:-)

Afgelopen week heb een aantal keer de vraag gekregen hoe ik daar terecht ben gekomen. Eigenlijk via via, met een beetje geluk. Kevin had ik al eens ontmoet op een trouwbeurs. Daar stonden we tegenover elkaar met onze stands. Arian was er toen ook bij, de trouwambtenaar die vaak met Kevin mee gaat, ook afgelopen week naar Mallorca. Het was toen al heel gezellig, maar we hebben elkaar na die beurs, ik denk z’on vier jaar geleden eigenlijk niet meer gesproken. Totdat ik van Daan en Rianne, die samen het bedrijf RiDali runnen (en waar ik onlangs bij op kantoor mag werken :-)) een mailtje kreeg of het mij wel leuk leek om af en toe een trouwerij in het buitenland te fotograferen. Natuurlijk, welke trouwfotograaf wil dat nou niet?!? RiDali en Wedding International werkten al samen en zo wisten zij dat Kevin op zoek was naar een extra fotograaf. Zo zijn we weer met elkaar in contact gekomen en is het balletje gaan rollen. We wisten van elkaar nog wie we waren, de buurman en buurvrouw van de beurs een aantal jaar geleden!

Mijn eerste klus in Mallorca dus, best spannend natuurlijk! Hele andere omgeving, waar je de locaties niet kent, het was best warm (30+ wat natuurlijk heerlijk is, maar toch ook best zwaar, maar ik klaag niet hoor!!) en ik had met één van de twee bruidsparen (Karin en Joop) nog geen kennismakingsgesprek gehad. Wel over en weer gemaild, maar niet live gesproken zeg maar. Edou en Lucinda had ik al wel ontmoet. Zij wonen in Friesland en dat is voor mij niet zo ver om naar toe te rijden. Uiteindelijk heb ik Karin en Joop voor hun trouwdag ook nog gesproken. Zij zaten in hetzelfde appartement als waar wij verbleven en waren al een paar dagen eerder gekomen. Joop en Karin zouden op zaterdag trouwen, Edou en Lucinda op donderdag. Dus nog voldoende tijd gehad om kort even een aantal dingetjes doorvoeren nemen.

Ook was dit mijn eerste samenwerking met Kevin en Arian. Dat moet ook wel een beetje klikken natuurlijk. Maar wat mij betreft is dat geen probleem is geweest. Tussen de bruiloften door ontzettend veel lol gehad en ook onder het werk zelf verliep alles heel goed. Hoop natuurlijk dat ik weer een keer mee mag!

De bruiloften waren fantastisch. Twee totaal verschillende trouwerijen op twee heel verschillende locaties, maar beide dagen vond ik super. Edou en Lucinda zagen elkaar voor het eerst op de pier bij het strand, waarna zij hun ceremonie in de Trouwvilla van Wedding International hadden. Zij waren met een klein gezelschap, ouders, broers en zussen met aanhang en de kinderen. Erg intiem en sfeervol. Na de ceremonie hebben ze met z’n allen uitgebreid in de villa gegeten en zijn ze rond een uur of elf naar hun appartement gegaan (waar het feest op het terras van het appartement verder ging ;-))

Bij Edou en Lucinda heb ik de hele dag vastgelegd, van het aankleden tot het eind. Bij Joop en Karin mocht ik de ceremonie, het buffet en het feest s’avonds fotograferen. Zij hadden ook meer gasten uitgenodigd, een mannetje of 60 en trouwden buiten, bij de Beachclub van Wedding International. Karin lekker met haar blote voetjes in het zand! Het was een erg gezellig en gemêleerd gezelschap, wat s’avonds eindigde met een sprong in het zwembad. En ja, met trouwjurk en al!

Bij deze alvast een aantal foto’s van beide dagen. Eerst een aantal foto’s van de dag van Joop en Karin, daarna een aantal van Edou en Lucinda. En mocht je nog niet getrouwd zijn en helemaal verliefd zijn geworden op deze mooie locaties en het super sfeertje, kijk dan maar even op de site van Wedding International. Daar kun je kiezen uit nog meer mooie locaties, waaronder ook een aantal op Ibiza!

Reacties

reacties


Kevin Bleumink