Buitenland trouwen


Buitenland trouwen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Zit uw trouwdag eraan te komen? Veel mensen kijken al hun hele leven naar deze dag uit. Als het dan eindelijk zover is, is het ook belangrijk dat deze dag net zo mooi wordt als in uw dromen.

Voor veel mensen is het een droom in het buitenland te trouwen. De kans is groot dat u en uw partner het liefste in de zon trouwen. In dit geval is het een goed idee om in Spanje te trouwen.

Veel Nederlanders hebben een voorliefde voor dit land. Niet voor niets gaan er jaarlijks ontzettend veel Nederlanders in Spanje op vakantie. Het land is een populaire feestbestemming maar u kunt er ook heerlijk van de rust genieten. Het weer is er vaak beter dan in Nederland. Als u op het strand in de zon wilt trouwen, is Spanje zeer geschikt

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Als u in het buitenland wilt trouwen, is het een goed idee om de hulp van Wedding International in te schakelen. Als u de Spaanse taal niet goed beheerst, is het geen optie om uw bruiloft door een Spaanse weddingplanner te laten plannen.

In dit geval kunnen wij van Wedding International u helpen. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo hoeft u dus geen lokale fotograaf en ceremoniemeester in te huren.

Als u voor ons kiest, zullen er echte specialisten aanwezig zijn. Zo verloopt de bruiloft precies zoals u wilt. Bovendien zal een professionele fotograaf ieder moment goed vastleggen.

Doordat het team van Wedding International Nederlandstalig is, kunt u er zeker van zijn dat alles naar wens verloopt. U kunt eenvoudig aangeven wat u van ons verwacht en wij kunnen duidelijk naar u communiceren wat wij voor u kunnen betekenen. Overigens kunnen wij u alvast verklappen dat vrijwel alles mogelijk is als u uw bruiloft door ons laat regelen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wedding International heeft verschillende prachtlocaties. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende trouwlocaties in Ibiza, maar ook voor trouwlocaties in Mallorca kunt u bij ons terecht.

Dit zijn volgens de meeste Nederlanders de mooiste eilanden van Spanje. Wij zorgen ervoor dat uw droom gerealiseerd wordt. Bent u benieuwd naar hoe onze trouwlocaties eruit zien?

Op onze website kunt u een duidelijk overzicht vinden van de locaties per eiland. Op deze manier wordt het eenvoudig om te bepalen welke locatie voor u het meest geschikt is.

Kunt u niet wachten tot uw bruiloft geregeld wordt? Neem dan gerust contact met ons op. Vervolgens kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u bespreken. Trouwen in het buitenland is een realistische droom voor iedereen. Ook u en uw partner kunnen op een prachtige locatie op Ibiza of Mallorca trouwen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht