Budget trouwen ibizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Budget trouwen op Ibiza? Zou u graag de actuele kosten voor een bruiloft op Ibiza willen weten? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen. Bij Wedding International plannen wij je bruiloft op Ibiza voor een zeer scherp budget. Waarschijnlijk een stuk goedkoper en betaalbaarder dan je in de eerste instantie zou denken.

Ibiza is hiervoor de perfecte locatie want een bruiloft op de prachtige witte stranden met wuivende palmbomen is echt een plaatje. Zo zorgen onze wedding assistants ervoor dat jij en je partner de dag van jullie leven hebben.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Voordat je gaat trouwen op Ibiza zijn er wel een aantal factoren waar je van te voren rekening zult moeten houden. Indien je het huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig te krijgen, dien je wel voor de Nederlandse wet bij het gemeentehuis je handtekening te zetten samen met de getuigen.

Je kunt dit vaak kosteloos op maandag- of dinsdagmorgen regelen, maar dit kan per gemeente verschillen. Hierdoor kun je op Ibiza een ceremoniƫle bruiloft vieren die voltrokken kan worden door een trouwambtenaar of door een goede vriend of familielid.Budget trouwen op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Indien je goedkoop wil trouwen op Ibiza, laten de Wedding Assistants van Wedding International graag jullie droom uitkomen. Bel of mail gerust en laat vandaag nog je gegevens achter en wij laten je droom uitkomen door het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht