Bruiloft vieren IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u uw bruiloft vieren op Ibiza? Dan kunt u stoppen met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Ibiza is een schitterend eiland met zijn witte stranden en wuivende palmbomen. De perfecte plek dus om uw bruiloft op te houden.
Onze weddingplanners van Wedding International zorgt ervoor dat u uw droombruiloft op Ibiza kunt houden met uw vrienden en familie. Ibiza is namelijk de meest populaire locatie om te trouwen in de hele wereld.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet u rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Indien u van plan bent om op Ibiza te gaan trouwen, dan zult u wel rekening moeten houden met een aantal factoren. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om een aantal zaken van te voren te regelen, zoals een aantal documenten die u nodig heeft voor de voltrekking van het huwelijk.

 

Deze documenten zijn te verkrijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje te nemen en ze vertellen je dan precies welke stappen u moet ondernemen om het huwelijk geldig te laten verklaren op Ibiza. Je kunt dit uiteraard ook in Nederland regelen, in ondertrouw gaan en de ceremoniële bruiloft op Ibiza houden.Bruiloft vieren op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer u uw huwelijk op Ibiza wilt houden, dan is het verstandig dat u contact op neemt met onze weddingplanners. Dus waar wacht u nog op? Laat uw gegevens achter en wij organiseren uw droomhuwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht