Bruiloft planning


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar iemand die uw bruiloft planning professioneel regelt in Spanje? Dan kunt uw zoektocht staken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. De planning van je bruiloft kan erg stressvol zijn, terwijl je juist zou willen genieten en al helemaal de trouwdag zelf.

Een trouwceremonie in Spanje is echt een ”once in a lifetime” ervaring en zeker erg bijzonder. De voordelen tegenover een bruiloft plannen in Nederland is natuurlijk het weer, de ongedwongen sfeer en een stuk romantischer uitzicht. Het subtropische klimaat is voor de vele stellen dé reden om te gaan trouwen op het prachtige eiland Mallorca.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

De locaties waar u kunt trouwen

Wedding International heeft de beschikking tot meerdere romantische locaties in Spanje waar u kunt gaan trouwen. Wilt u bijvoorbeeld trouwen op het strand of bij een prachtige Spaanse wedding villa? Dit kan! Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met jullie mee om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Wanneer u gaat trouwen in Spanje bent u verzekerd van 300 dagen per jaar van mooi weer. Daarnaast kunt u met een beperkt budget al uw bruiloft vieren op het eiland Mallorca.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wedding International voert u planning bruiloft professioneel uit

Wilt u trouwen op het eiland Mallorca? Dan is het verstandig dat u met ons contact opneemt. Zo hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in het buitenland. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Vul uw gegevens hieronder en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht