Bruiloft plannen


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u bezig met een bruiloft plannen? Dan is het verstandig dat u op onze website terecht bent gekomen. Wanneer u uw bruiloft aan het plannen bent, dan weet u waarschijnlijk al dat er in Nederland vele locaties zijn waar u kunt trouwen. Maar helaas hebben we geen subtropische klimaat en regent het vaak op de momenten wanneer je er absoluut niet op zit te wachten.

Daarom is het goed dat u op onze website terecht bent gekomen, want u kunt bij ons namelijk uw bruiloft in Spanje laten plannen. Zo kunt u op Mallorca en Ibiza trouwen op het strand met een fantastisch uitzicht.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Bruiloft plannen in Spanje

Wedding International is gespecialiseerd in bruiloften plannen in Spanje op de mooie eilanden Mallorca en Ibiza. Maar waarom zou u eigenlijk in Spanje willen trouwen?

Alleen al om het weer zou je voor Spanje willen kiezen. In Spanje heb je minimaal 300 dagen in het jaar gegarandeerd zon. Hierdoor hoef je in het goede seizoen dus geen rekening te houden met het weer.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw bruiloft plannen door Wedding International

Wilt u trouwen op het eiland Mallorca? Dan is het verstandig dat u met ons contact opneemt. Zo hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in het buitenland. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Vul uw gegevens hieronder en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht