Bruiloft plannen IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Uw bruiloft plannen op Ibiza samen met al uw familie en vrienden? Of bent u op zoek naar een weddingplanner die bruiloften op Ibiza organiseert? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen.

Onze weddingplanners zijn namelijk gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften op Ibiza én Mallorca. Natuurlijk heeft u geen tijd om het eiland van Ibiza te verkennen en te zoeken naar de mooiste trouwlocaties op Ibiza. Laat dit daarom door onze weddingplanners doen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunt u van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wij organiseren en plannen uw bruiloft altijd vanuit Nederland. Zo wordt er in een persoonlijk gesprek alle wensen en eisen besproken en zal uit dit gesprek een concept bruiloft uitgewerkt worden.

Aan het concept zal er een eerste globale planning en begroting gehangen worden en na een akkoord kunnen wij uw droombruiloft op Ibiza organiseren. U kunt onze prachtige locaties vinden onder het kopje “locaties Ibiza”.Neem contact met ons op voor uw bruiloft plannen op Ibiza

Zou u graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht