Bruiloft op Ibiza


Trouwen op Ibiza


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wanneer jij en je geliefde besloten hebben om te gaan trouwen, zijn jullie beiden dolgelukkig. Dit geldt zeker als jullie het er ook over eens zijn dat de bruiloft op Ibiza moet plaatsvinden.

Ibiza is een zeer geschikte locatie, het eiland staat immers bekend om de geweldige feesten en jullie bruiloft zal hier ook toe behoren. Toch zal er ook veel geregeld moeten worden als jullie een bruiloft op Ibiza willen organiseren.

Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te verzorgen. Je kunt er ook voor kiezen om een gespecialiseerde weddingplanner in te schakelen. Hiervoor ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wanneer jij je bruiloft op Ibiza door ons laat verzorgen, hoef je geen lokale weddingplanner, trouwambtenaar of fotograaf in te huren.

Als jij je bruiloft in Ibiza door ons laat verzorgen, kun je zeker zijn van een uitstekende communicatie met een professionele partij. Op deze manier loop je geen risico op miscommunicaties, zoals bij een lokale weddingplanner wel het geval kan zijn.

Wij hanteren een persoonlijke werkwijze en zorgen ervoor dat jouw bruiloft perfect verloopt. Als je hebt besloten dat je gebruik wilt maken van onze diensten, krijgen jij en je partner een persoonlijke Wedding Assistant toegewezen.

Jullie Wedding Assistant helpt jullie vervolgens bij het regelen van een prachtige bruiloft op Ibiza. Ons team heeft jarenlange ervaring met het plannen van bruiloften.

3b_b

Wij organiseren uw bruiloft op Ibiza


Trouwen op het strand in Spanje

Bij Wedding International zijn we in staat om jouw droombruiloft te realiseren. Wij zijn bekend met de mooiste trouwlocaties van Ibiza. Tijdens jullie trouwerij zullen er een Nederlandse fotograaf en weddingplanner aanwezig zijn.

Wij zijn in staat om voor vrijwel ieder budget een geschikte oplossing te vinden. Een bruiloft is een ‘once in a lifetime experience’. Wij zorgen ervoor dat het ook echt een ervaring wordt om nooit te vergeten. Tijdens het plannen van de bruiloft worden jij en je partner volledig ontzorgd.

Ons doel is om een unieke en elegante bruiloft voor jou te organiseren, een bruiloft die zowel romantisch als intiem is. Veel stellen hebben het idee dat prachtige bruiloften zoals in de films in de realiteit niet voorkomen. Wij bewijzen je graag het tegendeel.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag vandaag een vrijblijvend gesprek aan

Zijn jij en je partner klaar om jullie bruiloft op Ibiza te organiseren? In dit geval gaan wij graag zo snel mogelijk voor jullie aan de slag. Bij Wedding International hebben we verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen.

Uiteraard zorgen we ervoor dat jullie bruiloft helemaal uniek wordt. Als jij een prachtig bruidsarrangement wilt, raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Een bruiloft op Ibiza hoeft overigens niet per se veel duurder te zijn dan een bruiloft in Nederland.

Dankzij ons brede netwerk in de regio zijn we in staat om een prachtige bruiloft te organiseren, zelfs als het budget beperkt is. Wil jij een goed beeld van de prijzen? Bekijk dan onze verschillende arrangementen of neem contact met ons op.

Wilt uw bruiloft op Ibiza organiseren en wilt u de perfecte dag hebben? Huur dan vandaag nog Wedding International in. Onze weddingplanners staan voor u klaar en bespreken graag de mogelijkheden met u. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht