Bruiloft op Ibiza in 2016VRAAG EEN OFFERTE AAN

Je bruiloft op Ibiza in 2016 vieren samen met je familie en vrienden? Wil je graag wat meer weten over de kosten voor een bruiloft op Ibiza? De Wedding Assistants van Wedding International kunnen jouw bruiloft op Ibiza organiseren voor een zeer scherp budget. Het is namelijk een stuk betaalbaarder en goedkoper dan je in de eerste instantie zou denken.

 

Ibiza is in vele opzichten, denk bijvoorbeeld aan de prachtige witte stranden met wuivende palmbomen, de perfecte locatie om je bruiloft te vieren. Onze Wedding Assistants zorgen ervoor dat jij, je partner en je gasten de dag van jullie leven zullen beleven.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen op Ibiza klinkt natuurlijk helemaal fantastisch, maar er zijn ook een aantal factoren waar je van tevoren rekening zal moeten houden. Indien je het huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig wil krijgen, dien je wel voor de Nederlandse wet bij het gemeentehuis je handtekening zetten samen met je partner de getuigen.

 

Je kunt dit vaak kosteloos op maandag of dinsdagochtend regelen, maar dit kan per gemeente verschillen. Hierdoor kun je op Ibiza een ceremoniële bruiloft vieren die voltrokken kan worden door een Nederlands sprekende trouwambtenaar welke al jaren met Wedding International samen werkt, je eigen trouwambtenaar meenemen of door een goede vriend of familielid.Trouwen op Ibiza in 2016? Neem vandaag nog contact met ons op

Wanneer je op Ibiza wilt trouwen in 2016, is het verstandig om vandaag nog contact op te nemen met de Wedding Assistants van Wedding International die graag jullie droom uit laten komen. Bel of mail gerust en laat vandaag nog je gegevens achter, Wedding International doet er alles aan om jullie droom uit te laten komen door het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht