Bruiloft op de Spaanse eilandenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Bruiloft op de Spaanse Eilanden? Dan is het verstandig dat je snel verder leest, want naast jouw huwelijksreis kun je ook op Mallorca trouwen! Veel mensen denken dat trouwen op Mallorca moeilijk is om te organiseren, maar Wedding International regelt alles tot in de puntjes en laat al je wensen uitkomen.

Daarnaast wordt er gedacht dat trouwen op Mallorca erg duur is, maar niets is minder waar. Het is namelijk echt mogelijk om met een relatief klein budget op Mallorca te trouwen.

Je weet waarschijnlijk allang dat Mallorca inmiddels uitgegroeid is tot een zeer populaire locatie om te trouwen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner je droombruiloft op Mallorca kunt vieren samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft vanuit Nederland. Wedding International werkt met vaste partners waardoor fouten tot het minimum worden beperkt, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om jouw droom dag te begeleiden.

Samen in een persoonlijk gesprek worden alle eisen en wensen besproken. Uit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jullie akkoord zou het plannen van jullie bruiloft op Mallorca van start gaan.Neem contact met ons op voor trouwen op Mallorca

Zou je graag willen weten wat de kosten voor trouwen op Mallorca zijn? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht