Ben je op zoek naar de huidige bruiloft kosten voor een huwelijk in Spanje? Stop dan met zoeken, want alleen hier zul je de beste prijzen vinden. Veel mensen vragen zich af; wat kost een bruiloft gemiddeld? En hier is eigenlijk niet echt een standaard antwoord op te geven, omdat dit per organisatie en bruiloft kan verschillen.

Zo is bij elk bruidspaar anders en uiteraard is ook elke bruiloft anders en hangen daar andere prijskaartjes aan. De kosten bruiloft zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 • De bestemming
 • Het seizoen
 • Het aantal personen
 • Wie betaald de bruiloft?
 • Wie betaald de vliegtickets en het verblijf van de gasten?
 • Duur van de bruiloft én reis
 • En uiteraard jullie wensen
Trouwen op het strand in Spanje

Met welke kosten bruiloft moet ik rekening houden?


Trouwen op het strand in Spanje

De genodigden van het huwelijk maken vaak van de gelegenheid om een lang weekend te blijven of juist er een vakantie van te maken. Daarnaast betalen de gasten vaak ook hun eigen onkosten zoals een vliegticket. Zo is het volgens het huwelijksetiquette dan ook perfect toegestaan om bij een huwelijk in het buitenland hun eigen reis en verblijf te laten betalen.

Verder zijn de bruiloft kosten ook volledig afhankelijk van de wensen en eisen die het bruidspaar heeft. Echter zijn vaak wel het aantal genodigden weer een stuk minder dan wanneer het in eigen land gevierd wordt.


Budget bruiloft kosten bij Wedding International

Bij Wedding International hebben wij een uniek concept waarbij u in sommige gevallen nog minder budget nodig heeft om een bruiloft in het buitenland te organiseren, dan in ons eigen land. Zo kunt u bij ons al voor maar 7000 euro al terecht voor een mooie bruiloft in Mallorca.

Zou u meer willen weten over de trouwen in het buitenland kosten en over ons uniek concept? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht