Bruiloft IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Uw bruiloft op Ibiza vieren met al uw familie en vrienden? Of bent u op zoek naar een weddingplanner die gespecialiseerd is in bruiloften op Ibiza? Dan kunt u stoppen met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen.

Wedding International zijn weddingplanners die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bruiloften op Mallorca en Ibiza. Uiteraard heeft u geen tijd om het eiland te verkennen en te zoeken naar de mooiste trouwlocaties op Ibiza. Laat dit daarom door ons doen!

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wedding International plant en organiseert uw bruiloft vanuit Nederland. In een persoonlijk gesprek bespreken we al uw eisen en wensen en zal vanuit hieruit een concept bruiloft uitgewerkt worden.

Aan het concept zal een eerste globale begroting en planning gehangen en na een akkoord kunnen we uw bruiloft gaan organiseren. U kunt uit verschillende locaties op Ibiza kiezen waar u kunt trouwen. U kunt deze locaties bekijken onder het kopje “locaties”.Neem contact met ons op voor uw bruiloft op Ibiza

Zou u graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht