Bruidspaar aan het woord over hun droom die uitkwam
28 sep 2015

Bruidspaar aan het woord over hun droom die uitkwam

Een leuk verslag van een gelukkig bruidspaar. Houd onze website in de gaten binnenkort op onze homepage komen talloze recensies online te staan!

Bruidspaar aan het woord……  Na vijftien jaar samen en twee kinderen rijker besloten wij vorig jaar om elkaar het ja woord te geven! We waren er al heel snel over uit dat onze droombruiloft in het buitenland zou plaatsvinden met een klein gezelschap. En jawel op het mooie eiland Mallorca!

Na wat googelen op het internet kwamen we al gauw uit bij Wedding International. De site waar veel informatie op staat en prachtige foto’s, sprak ons meteen aan. En al heel snel hadden we contact gelegd met Kevin, de eigenaar van Wedding International. Na onderling mail contact kwam Kevin bij ons langs in Friesland voor een persoonlijk gesprek. Het voelde meteen vertrouwd met en het was dan ook een leuk gesprek. Na het gesprek besloten we om onze droombruiloft te laten verzorgen door Wedding International. We bleven onderling contact houden, Kevin bracht ons van alle dingen die hij regelde voor ons op de hoogte, dit was zeer prettig. Je geeft het toch helemaal uit handen. Maar Kevin hield rekening met al onze wensen.

Dan op 26 augustus was het zover! We kwamen al vroeg in de ochtend aan op Mallorca waar Kevin ons al opwachtte in het appartementencomplex waar we de komende drie dagen zouden verblijven met ons gezelschap. Omdat we de locaties alleen van de foto’s kenden gingen we ’s middags met Kevin naar de weddingvilla om alles nog even door te nemen en de locatie te bekijken. En echt waar wat een prachtige locatie de Weddingvilla! Vanaf het dakterras waar we zijn getrouwd heb je een prachtig uitzicht over de zee.

Donderdag 27 augustus was dan echt de dag van de bruiloft. We hebben een hele mooie en bijzondere ceremonie gehad op het dakterras. Na de ceremonie was het tijd om te proosten op ons huwelijk. We genoten van de heerlijke hapjes, die steeds rijkelijk werden bijgevuld. Na de fotoreportage was het tijd om aan tafel te gaan waar we een heerlijk 5 gangen diner kregen. Het was echt heerlijk! Ook de bediening was zeer vriendelijk ook tegenover de kinderen. Tijdens het hapje en drankje werd in de bar muziek aangezet met discolampen zodat de kinderen en natuurlijk ook de volwassenen even konden dansen. Vooral de kinderen vonden het helemaal leuk!

Deze hele bijzondere dag werd vastgelegd door Carola Paas, de fotografe waar we via Kevin mee in contact zijn gekomen. Ook vanaf het begin (een persoonlijk gesprek) voelde het meteen goed dat zij de fotoreportage voor ons ging doen. De eerste foto’s hebben we gezien en ze zijn prachtig! We zien uit naar de rest van de foto’s.

Kortom we hebben een bijzondere en prachtige dag gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd het ging onze verwachtingen te boven! Kevin we willen je hier ontzettend voor bedanken door jouw goede service en betrokkenheid hebben we een dag gehad om nooit te vergeten! We hebben het contact met jou als zeer prettig ervaren! Wij zijn helemaal enthousiast over jou als persoon en je bedrijf Wedding International!

Dus een ieder die ook wil gaan trouwen op het mooie eiland Mallorca, dan is Wedding International echt een aanrader! Zij maken je dag onvergetelijk!

 

Fam. Van der Geest uit Tijnje

Reacties

reacties


Kevin Bleumink