Billion Dollar Wedding or…
01 nov 2016

Billion Dollar Wedding or…

Dat je er op je bruiloft spectaculair uit wil zien, dat zal iedereen kunnen beamen. Dit gold ook voor de Russische Khadija Uzhakhovs, haar bruiloft – en dan voornamelijk haar trouwjurk – is voor velen het gesprek van de dag.

Khadija trouwde afgelopen maand met haar grote liefde. De bruiloft was een groot spektakel. Ook al traden topartiesten als Jennifer Lopez, Enrique Iglesias en Sting op, was haar jurk toch wel het meest spraakmakende item van de bruiloft. De jurk is een echte prinsessenjurk, het ziet er dan ook uit als een sprookje. Haar tiara en diamanten juwelen maken haar look helemaal af. Een koopje was het zeker niet, want het bruidspaar moest maar liefst 1 biljoen dollar betalen voor de jurk.

billion-dollar-wedding

Maar het kan ook anders…

Want wie kan nou liefst 1 biljoen dollar uitgeven aan een jurk die je maar één dag draagt? Niet wij, gewone mensen en dat heeft Eline mooi kunnen bewijzen. De Nederlandse vrouw kroop achter haar naaimachine en ontwierp haar eigen droomjurk en dat allemaal met spotgoedkope gordijnstof van wel een heel bekende winkel IKEA. Wie is nou niet gek op ikea J

Eline stapte in september in het huwelijksbootje met de man van haar dromen en op de grote dag droeg ze haar eigen creatie. Een project dat duidelijk geslaagd was. “Oh, die bovenste laag tule, zo mooi! Die stof was zeker wel duur!”, reageerden de vriendinnen van de Nederlandse vrouw. Maar niets bleek minder waar!

De blondine deelde namelijk een bericht op de Facebook-pagina van IKEA Nederland en verklapte daarin haar geheim. “Een beetje beschaamd, maar toch ook trots, bracht ik mijn stille geheim naar buiten: ‘SUNRID van de Ikea, voor maar 99 cent per meter!’ Nu het geheim toch is prijsgegeven, mag heel Nederland het wel weten! “, aldus Eline.

Reacties

reacties


Kevin Bleumink